Skogsmackor
Igår njöt jag av vad skogen har att erbjuda, och det gjorde jag även nu ikväll.
Har nämligen precis ätit varmamackor med kantarellstuvning. Så himla gott och enkelt!

Recept:
10 Stycken rostbröd
200g Förvällda kantareller (eller nån annan god svamp, t.ex campinjoner)
1 Gul lök
2 dl Matlagningsgrädde
½ Buljongtärning
Lite idealmjöl
Salt och Vitpeppar
Fräs svamp och lök i en stekpanna.
Häll på matlagningsgrädden och lite idealmjöl (konsistensen ska bli krämig)
Ha i buljongtärningen och låt den smälta
Salta och peppra
Ha på röran på rostbröd
Grädda mackorna på galler i ugn
10 min 200grader
Njuuuuuut!
Har nämligen precis ätit varmamackor med kantarellstuvning. Så himla gott och enkelt!

Recept:
10 Stycken rostbröd
200g Förvällda kantareller (eller nån annan god svamp, t.ex campinjoner)
1 Gul lök
2 dl Matlagningsgrädde
½ Buljongtärning
Lite idealmjöl
Salt och Vitpeppar
Fräs svamp och lök i en stekpanna.
Häll på matlagningsgrädden och lite idealmjöl (konsistensen ska bli krämig)
Ha i buljongtärningen och låt den smälta
Salta och peppra
Ha på röran på rostbröd
Grädda mackorna på galler i ugn
10 min 200grader
Njuuuuuut!
Kommentarer
Postat av: milla-andante
Jisses så gott!! Synd att förrådet av kantareller redan är slut här:) Men champinjoner är ju också okej! Mums!
Kram
Postat av: Lillis
Åhh, vad gott... nu blev jag hungrig (igen).
Trackback